top of page

FLOW & HEALTH 2024


Åbne studiedage med sundhedstemaer:


Eurytmi – terapeutiske bevægelserfor en sund lever, hjerte og nyrer. Intensiv weekend 26.-28. april 2024

Efteruddannelsesseminar for terapeuter, lærere, eurytmister og eurytmisterapeuterpå engelsk og tysk Deltagergebyr 1400,- kr.

med Vera Koppehel / Master of Arts i eurytmiterapi, internationalt diplom for eurytmiterapi. Underviser i anvendt eurytmi ved I.I.M – Institute for Inspired Movement – Copenhagen https://arte-vera.com/startseite/gesundheit/

 

Undervisning i sundhedstemaer er integreret i eurytmiuddannelsen – hvis du har lyst, er du som gæst velkommen til at deltage i lignende forløb:


9. til 11. maj -24 på Marjatta, Tappernøje

Små indsatser – stor effekt:


Specifikke eurytmiske bevægelser kan styrke vores immunsystem, de selvhelbredende kræfter og vores velvære på en konkret og bæredygtig måde. På udvalgte tema-dage og moduler i studieåret 2024 –  åbent for terapeuter, lærere og øvrige interesserede – vil vi beskæftige os med grundlæggende terapeutiske elementer i forbindelse med eurytmi og bevægelse. Modulerne vil virke som ‘lærende fællesskaber’ indenfor helheds-orienteret menneske- og sundhedsforståelse med fokus på udvikling af metoder og diagnostiske færdigheder relateret til bevægelse.

Hele vores næste studieår vil i øvrigt generelt være orienteret imod temaet sundhed


Interesseret? –  Hjertelig velkommen! 

Comments


bottom of page