top of page

YOUTH IN FLOW – lørd. d. 22. februar

YOUTH IN FLOW – dance the change! en åben try-out med eurytmi på nye veje!

lørdag d. 22. februar kl. 14.00 – 19.00 på R. St.Skolen Kvistgård

Du er tidligere Steiner-elev – eller bare nysgerrig!

Denne lørdag er en eurytmisk markedsplads, en ’try-out’ på forskellige niveauer og med forskellige mål. Vi fortsætter, hvor vi slap i september 2019! Du kan genopleve eurytmien, folde dig eurytmisk ud igen og gå endnu længere, lave bevæget meditation – og stille de spørgsmål, der aldrig blev besvaret. Din danseinteresserede ven kunne være interesseret? – tag ham med! Vi vil denne dag gerne udforske eurytmiens muligheder og dybder i en moderne og bevidst kontekst.


PROGRAM:

Lørdag 14.00 – 19.00 TJEK IND med aktiv bevægelse, ‘the deep diving – flow – ultimate eurythmy’. Eurytmi og inspireret bevægelse på uddannelses-niveau.


Det er en overordnet målsætning med disse try-out-dage at afklare om der er interesse og ’young power’ for dansk-nordiske uddannelses-forløb målrettet tidens behov og muligheder for unge mennesker. I.I.M – Institute for Inspired Movement i København arbejder med nye uddannelseskoncepter for eurytmi og inspireret, mindfull og meditativ-fokuseret bevægelse.


Det praktiske: Du er mellem 18 og 30 år. Du medbringer sko og løst tøj og 100,- kr. Og tilmelder dig, således at du kan kontaktes per mail!

Tilmelding: morten@eurytmiuddannelse.dk Morten : +45 2874 7238

Comments


bottom of page