top of page

Kom forbi Kristofferskolen i Roskilde 2. – 3. – 4. JUNI:

6Level afslutter deres uddannelse med ‘anvendt eurytmi’. De 5 studerende på eurytmiuddannelsens Flow&U’s 6Level præsenterer deres forskningsemner i målrettet faglig / professionsorienteret anvendelse af eurytmien. Der vil også være >indblik i bevægelsesværkstederne< med poesi og musik, eksperimenter med stemme, stilhed, ord og lyd:

Fredag 2.6.23

10:45 Performance ‘DEN LILLE PRINS’ for eleverne på Kristofferskolen

Præsentation: 15:00 Eurytmi og læring i lyset af nyeste kognitionsforksning. Eurytmien i interdisciplinær kontekst i skolen. Carina Fredriksen 17:00 Eurythmy as a tool to reduce stress. The practice of eurythmy in modern daily life. Tove Slätis

Lørdag 3.6.23

10:45 Eurytmi i en sen alder. Muligheder og begrænsninger med eurytmi i moden alder. Bente Dithmer 12:45 Eurythmy for class teachers. How can class teachers in Steiner schools find ways to use harmonising eurythmy in the classroom context. Mette Jacobsen 14:30 Frihed i bevægelse. Mulige nye aspekter af eurytmiundervisningen på Rudolf Steiner skoler. Louise Varmløse Jørgensen

16:00 EURYTHMY workshop FOR ALL med Alexander Seeger (in englisch)

17:30 Flow & U værksted: Kig ind i Soli, Duos, Choreos : bidrag fra alle studerende på Flow&U

18:30 SUMMERAFTENBUFFET

19:30 DEN LILLE PRINS – performance for børn og voksne sunget, spillet, danset og eurytmiseret af Bente, Carina, Louise, Mette og Tove

Søndag 4.6.2023

11:00 Flow&U Kunstnerisk Sommerafslutningsmatiné med værker af Bach, Grieg, Debussy og digte af Inger Christensen og Morten Søkilde, samt bidrag om Lilli Kolisko, studier af vandformer og små SURPRISES.

12:30 Certificering og fejring af 6Level fulgt af sommerbrunch med musik og spas for venner og gæster i det grønne.

Vi glæder os! Velkommen!

Det nye studieår begynder den 25. & 26. august 2023

SPRING IND I DET NYE! Studiestart & Try-Out 25. & 26. august 2023

FLOW&U’s nye studieår begynder med Try-Out, denne gang i ‘Kraft-centeret’ på Byens Steinerskole, København SV den 25. & 26. august 2023. Her kan du afprøve arbejdsformerne i uddannelsen og møde lærere og nuværende studerende. Har du flair for bevægelse og appetit på eurytmi og ‘inspired movement’, så ring og hør nærmere. Vi vil i det kommende studieår vægte aspekter af eurytmi og terapi stærkere, både i den løbende uddannelse og i moduler åbne for terapeuter, behandlere, lærere, pædagoger o.a. Også nye veje med læreruddannelse og anvendelsen af eurytmi i BH’er og skoler vil blive tematiseret.

Tilmelding fra nu af. Se alle datoer her!


- et indblik i eurytmien for unge.

3 torsdage kl. 17.00 – 20.30 på Byens Steinerskole, Kbh. SV


Disse 3 torsdage er en ’try-out’ i eurytmi og inspired movement med forskellige tilgange. Du kan være ny og nysgerrig, genbesøge eurytmien eller er danseaktiv og har lyst at prøve af – døren er åben.


Hvad kan det handle om? Vi vil på disse aftner arbejde med eurytmi og inspireret bevægelse på uddannelses-niveau. Forske i egne bevægelses-muligheder og -udtryk og undersøge nogle af eurytmiens virkemidler og teknikker i en aktuel og bevidst kontekst. Inddrage forskellige former for bevæget meditation.

Part 1 : 17.00 – 18.15 [basale færdigheder og forståelser]

Pause 30 min. [egne medbragte forfriskninger]

Part 2 : 18.45 - 20.00 [udbyggede færdigheder baseret på mere kontinuerlig deltagelse]

Det praktiske:

Du er mellem 20 og 35 år. Du medbringer let, danseegnet fodtøj og løst tøj. 100,- kr. per gang. Giv et praj hvis du er interesseret! Drop-in også muligt. Du vil profitere på at besøge alle tre mødegange med kontinuitet og udvikling over det samlede forløb.


Hvornår og hvor:

Torsdagene 4. / 11. / 25. maj

’Kraftcenteret’, Otto Busses Vej 11, 2450 Kbh. SV.

I.I.M – Institute for Inspired Movement og uddannelsen Flow&U arbejder med kurser og nye uddannelseskoncepter for eurytmi og inspireret, mindfull / meditativ bevægelse. Se mere på Facebook: Flow & U - Uddannelse i eurytmi


Gerne forhånds melding til morten@eurytmiuddannelse.dk

Morten Klinkvort

+45 2874 7238

AKTUELT 

bottom of page